A havi 1000 literes üzemanyag fogyasztást meghaladó vállalkozások, magánszemélyek részére fejlesztettük ki az AVIA M0 Caffe & Motel Gold és Silver Kártya konstrukciót, amelyek használatával Önök még biztonságosabban, gazdaságosabban (magas kedvezménnyel) és kényelmesebben intézhetik az üzemanyag vásárlásokat.

vevokartya4

Kedvezményes üzemanyag ár

Minden tankolásnál a mindenkori totem árból -5.- Ft kedvezményt biztosítunk partnereinknek.

Halasztott fizetés

Minden üzemanyag kártyás vásárlásnál halasztott fizetést biztosítunk, ennek köszönhetően az Ön és Cége kamatnyereségre tesz szert. Hétfőnként számlát készítünk, melyeket 8 napos fizetési határidővel, átutalással egyenlíthet ki, így csökken cégük készpénzforgalma, mérséklődnek az adminisztrációs terheik, valamint átláthatóbbá, kezelhetőbbé válnak üzemanyag költségeik.

Önök választhatják meg, ki vásárolhat a kártyákkal!

rendszámra szóló üzemanyagkártya felhasználója a gépjármű vezetője, aki üzemanyagot a megjelölt forgalmi rendszámú gépjármű üzemanyagtartályába töltheti.

A névre szóló üzemanyagkártya felhasználója, a kártyán megjelölt személy, aki üzemanyagot bármely általa használt gépjármű üzemanyagtartályába töltheti.

Önök választhatják ki, hogy a kártya mely töltőállomási termékek megvásárlására, illetve mely szolgáltatások igénybevételére legyen alkalmas.

Kártyarendeléskor Ön előre, a termékkategóriák keretein belül, tetszőleges kombinációban tudja meghatározni, hogy kártyája mely termékekre illetve szolgáltatásokra legyen érvényes. A vásárlási jogosultságot a töltőállomásunkon, a használat során ellenőrizzük

Hogyan igényelhető a tankoló kártya? 

Ön még nem rendelkezik üzemanyagkártyával?

Vegye fel a kapcsolatot velünk és mi felkeressük ajánlatunkkal.